11. päivä keskiviikkona oli Karalla ohjatut treenit, mutta niistä en nyt ehtinyt kirjoitella, enkä nytkään enää kunnolla muista, mitä tehtiin. Arkitottelevaisuusryhmässä olin kuitenkin ja menimme vähän tielle harjoittelemaan toisten koirien ohitusta ym. Kara ei ollut oikein toimintapäällä, vaikka se seurasikin hienosti, mutta heti kun ei ollut käskyn alaisena, räksytti ja poukkoili hajujen perään pitkin pusikkoa. Mistäköhän sitten johtunee.

Kokonaisuudessaan Kara ei ollut toimintapäällä nytkään, kun treenasin - useimmat liikkeet sujuivat ihan hyvin, mutta normaali toiminnanhalukkuus ei ollut nyt päällä. Paikallamakuu, luoksetulo, seuraaminen ja liikkeestä maahanmeno sujuivat melko hyvin, mutta liikkeestä seisomaanjäänti harvinaisen huonosti. Ensinnäkin Karalle piti näyttää käsimerkki, jotta se ei olisi ottanut askelia tai lähtenyt seuraamaan. Kertailin liikettä vähän, jotta sain lopetettua sen suht onnistuneeseen kertaan. Sivulletulot menivät ihan hyvin ja aika innokkaasti, mutta Kara ei aina edelleenkään istu täysin suoraan joka kerta, vaan tekee välillä sivulletulon huolimattomasti.

Pitääpi seuraava treenikerta katsoa niin, että Kara on innokas ja haluaa toimia kunnolla. Myös hyppyä pitäisi harjoitella.