Tuli sitten taas vähäsen treenattua, ja otettua samalla videopätkää, kun vaikuttaa ihan hyvältä keinolta katsoa, näkyykö liikkeissä mitään virheitä tms.

Aloitettiin seuraamisella ja sivulletulolla. Aluksi seuraaminen oli vähän haahuilevan tyyppistä, kun Kara oli jälleen kerran kiinnostunut enemmän ympäristöstään, kun alussa siinä lenteli jotain lintuja, joista Kara oli melkoisen kiinnostunut ja siellä tuntui olevan paljon ihmeellisiä hajuja. No kuitenkin, kun oltiin vähän aikaa treenailtu, niin kyllä koulutus alkoi sitten kiinnostaa Karaa ja innostui vähän enemmän suorittamaan liikkeitä. Sivulletulo meni melko hyvin, vaikka huomasinkin videopätkien ansiosta, että liikehdintäni oli joissakin kohdissa vähän epämääräistä, ja että Kara toimisi luultavasti paremmin, jos en liikehtisi sillälailla.

Sitten tuli otettua pari kertaa liikkeestä seisomaanjääntiä, ja se sujui ihan hyvin. Mutta kun olin itse vähän sellaisella päällä, etten jaksanut kamalasti kiinnittää huomiota liikkeiden tarkkuuteen, Kara saattoi ottaa yhden askeleen eteenpäin. Otin vähäsen maahanmenoa, ja se sujui yllättävän hyvin, vaikken ole paljoa treenaillut sitä. Harjoittelin kerran liikkeestä maahanmenoa, ja se sujui myös ihmeen hyvin, ja videosta katsottuna se meni hyvin - hiomisen varaa tosin on. Kun edelleen ohjaan vähän Karaa sinne maahan. Mutta treeniä, treeniä...

Lopuksi päätin ottaa näyttelyharjoitusta, eihän sitä tietenkään saa unohtaa, kun on mätsärikin tulossa ja sellaista. Juoksutin Karaa jonkinverran siinä vieressä ja hyvin meni. Sitten seisotin Karaa, ja se haki itse hyvän seisoma-asennon, eli minun ei tarvinnut liikkua ja korjata seisontaa lähes yhtään. Olen Karaan kyllä tyytyväinen varsinkin näissä näyttelyjutuissa, tuntuu sujuvan hyvin - ainakin tällä kertaa.