Illalla, lenkin loppuvaiheilla päätin vähän ottaa tokoharjoitusta Karan kanssa, kun neiti tuntui ihan sopivasti olevan treenituulella. Sivulletulot ja seuraamiset sujuivat hyvin, seisomistakin tuli harjoiteltua. Seuraamisessa harjoittelin lähinnä täyskäännöksiä ja vasempaan päin kääntymistä. Sujui hyvin, joskin pari kertaa vasempaan käännyttäessä Kara törmäsi jalkaan, mutta kyllä se siitä.

Otin myös liikkeestä seisomaanjääntiä, ja se sujui hyvin. Kara jäi melkoisen hyvin seisomaan, tosin liikettä pitää toki hioa, kuten vähän näitä kaikkia. Kun palasin Karan viereen ja käskin istumaan, istui ihan hyvin, vaikka kerran ei ensimmäistä käskyä noteerannut tai kunnolla kuullut.

Ajattelin sitten ottaa liikkeestä maahanmenoa. Muistutukseksi kutsuin sivulle ja käskin maahan, meni hyvin. Jostakin syystä Kara ei ollut kovinkaan kiinnostunut menemään itse liikkeen kautta maahan. Seurasi hyvin ja kun kertailin maahanmenoa sivullaolosta, kävelin ja juoksin takaperin käskien siitä maahan, käskin seisomaan ja siitä suoraan maahan. Kun käskin seuraamaan, sujui hyvin mutta sitten kun sanoin "maahan", ei mitään.. Ihan kuin koko liike olisi ollut sille vieras juttu. En ymmärrä yhtään, mistä asia johtuu, koska omasta mielestäni en mitenkään poikkeuksellisesti ohjannut Karaa ja maahan meni muuten aivan hyvin. Tämän seurauksena hermostuneisuus nousi hiukkasen pintaan, joten ihan ymmärrettävää että silloin Kara ei ainakaan totellut. Lopuksi ohjasin Karan maahan hitaasta liikkeestä ja kehuin valtavasti.

Loppusilauksena otin sivulle, irrotin hihnasta eli päästin Karan irti. Sitten siirryin Karan eteen ja käskin maahan - sujui hyvin. Kävelin noin parisen askelta eteen ja käännyin, menin Karan luo, palkkasin ja vapautin.

Minun täytyy huomenna testailla vähän tuota liikkeestä maahanmenoa, että oliko Karalle iskenyt vain innottomuus kyseistä liikettä kohtaan vai ohjasinko kuitenkin jotenkin erilaisesti. Jos jotain ongelmaa ilmenee, taidan ottaa vain maahanmenoharjoituksia ja mahdollisesti ihan perusalkeita liikkeestä maahanmenossa.